Mirë se vini në Shqiponja ISP

Për të garantuar qëndrueshmerinë e sherbimit në masën e gjerë, SHQIPONJA-ISP ju ofron abonentëve paketa Interneti me shpejtesi të lartë dhe  PA Limit në perdorim. Gjithashtu kujdesemi që të jemi sa më parë të arrijmë tek ju atëherë kur ju keni nevojë për ndihmën tonë.

Offers and bonuses by SkyBet at BettingY com

Copyright 2018 - Të drejtat e rezervuara SHQIPONJA-ISP - Ndalohet përdorimi i përmbajtjes dhe materialeve për qëllime përfitimi.

[email protected] - 068 460 2000 | Fuqizuar nga PRONET |